Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország Szlovákia 2007-2013
Keresés
Belépés
Regisztráció
Hírlevél
Partnereink

Üdvözöljük a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program honlapján!

A program az Európai Unió támogatásával a magyar-szlovák határmenti térségek közös fejlesztését célozza. Kérjük, amennyiben vannak ilyen jellegű elképzelései, tervei vagy már végez ideillő tevékenységet, rendszeresen látogassa honlapunkat, melyen igyekszünk ezzel a támogatási formával kapcsolatos naprakész információkat biztosítani.

 

Hírek

Frissült az utánkövetési jelentés formanyomtatványa
2016. január 15.

Tisztelt Partnerek!

Frissítettük az utánkövetési jelentés formanyomtatványát. Kérjük, hogy a mai naptól (2016.01.15.) ezt a nyomtatványt használják a jelentéseik elkészítésekor. A nyomtatvány elérhető a honlapunk ’Letöltések’ menü pontjában. Amennyiben kérdésük merülne fel ezzel kapcsolatban, kérjük, lépjenek kapcsolatba a kijelölt projekt menedzserükkel.

Köszönettel,

Titkárság

Részletek

Karácsonyi üdvözlet
2015. december 22.

Tisztelt Olvasóink!

A HUSK program Irányító és Nemzeti Hatósága nevében szeretnénk megköszönni Önöknek az elmúlt néhány év közös munkáját. Reményeink szerint ez az együttműködés nem ér itt véget. 2016 januárjától várjuk Önöket újra, hogy az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretén belül építsünk tovább partnerséget. Látogassák meg új honlapunkat a www.skhu.eu oldalon, és kövessék a közösségi médiában megjelenő híreinket is (Facebook, LinkedIn).

Ezúton kívánunk mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet.

Üdvözlettel,
Veres Csilla

Balázsy Bella
Biriki Arianna
dr. Döry-Török Orsolya
Holop Szilveszter
Katarína Mihaľová
Lenka Strižencová
Török Zsolt
Tuba Ildikó

Részletek